silloin vanhaan hyvään aikaan...

Kirjoita palautetta Puuvene.fi:stä; esitä parannuksia ja linkkivinkkejä, raportoi viallisista linkeistä tai kehu ja kannusta.
Avatar
simo
Viestit: 561
Liittynyt: 16.08.2005 16:41
Paikkakunta: Turku

silloin vanhaan hyvään aikaan...

Viesti Kirjoittaja simo » 12.01.2012 22:32

Voisko joku taikoa tuon loginin / logoutin takaisin http://puuvene.fi/keskustelu/ tähän sivulle, ettei tarvitse tuon hyvin staattisen jo pitkään muuttumattoman "etusivun"http://puuvene.fi/ kautta kirjautua.

Ei tuo portaalisivusto tuo asiaan mitään lisäarvoa, päin vastoin kaventaa keskustelufoorumin näytön turhan kapeaksi.

Työpöydän / suokkien linkiksi kannatta laittaa : http://puuvene.fi/keskustelu/" onclick="window.open(this.href);return false; . Poistuminen vastauksen jälkeen tosin tapahtuu porttaalisivustoon jälkeenpäin kirjautumalla ja painamalla nappia kirjaudu ulos.
Simo,
puuveneenomistaja
Åborginal

Avatar
Donna 28
Viestit: 2729
Liittynyt: 08.01.2008 21:10

Re: silloin vanhaan hyvään aikaan...

Viesti Kirjoittaja Donna 28 » 26.01.2013 10:53

Silloin vanhaan hyvään aikaan ei myöskään Google Botti ollut jatkuvasti kirjautuneena sisään.
Mitähän varten hän tai järjestelmä pitää tätä sinistä Googlea koko ajan näkyvissä, kun hän tai järjestelmä ei kirjoita sanaakaan tänne palstoille. Muutama vuosi sitten, kun olin Googlella töissä allekirjoitin sopimuksen jossa luapasin olla paljastamatta, mitä heillä tein. Samanlaiset paperit on tullut allekirjoitettua Puollustuvoimille Uttiin, Loviisan Ydinvoimalalle ja samalla Olkiluodolle. Ei niistä sen enempää, mutta jos tuon Google Botin takana on tämä järjestelmä, niin sen voisi poistaa ja jos sen takana on taas ihminen, joka on aidosti liittynyt keskustelemaan tälle palstalle, niin tulisi sitten muutenkin esiin !!!
Donna 28 ;-)
P.S. Millähän numerolla Google Bot on tuolla rekisteröityjen käyttäjien osiossa, kun se on kirjautunut kuitenkin reksiteröitynä käyttäjänä. Tietysti tämä on puoleltani pelkkää saivartelua, mutta kiinnostaapahan tämäkin.
D 28
Varsinaisen veneen nimi on D. Into. Rojektivene on vielä nimetön - sillä on kyllä nimi, mutta se ei tyydytä minua

Avatar
vilreu
Viestit: 83
Liittynyt: 19.05.2010 1:31
Paikkakunta: Raisio

Re: silloin vanhaan hyvään aikaan...

Viesti Kirjoittaja vilreu » 29.01.2013 15:05

Google bot imuroi näitä kirjoituksia, jotta ne sitten löytyy hakukoneelta. Jos vaikka tämä palvelu kaatuisi, niin googlelta löytyy ainakin suosituimmat aiheet offline sivuina. Minusta ihan hyödyllinen kaveri.
Kuva

Vastaa Viestiin