Mikunin käyttöohjeet

Puuveneiden sähkölaitteet. Sytytys- lataus- ja lisälaitteet.
Kronometri
Viestit: 26
Liittynyt: 26.11.2012 18:27

Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja Kronometri » 13.08.2013 22:54

Juhannuksen jälkeen hommaamassani fiskarissa riittää laittoa. Nyt kun ilmat alkavat kohta viilentyä, alkaa lämmittimen toiminta käydä ajankohtaiseksi. Kyseessä on Mikuni MY16CFD-3, jossa on tuollainen ajastinpaneeli. En saa lämmitintä kunnolla toimimaan, enkä ole löytänyt pääkaupunkiseudulta huoltoa. Suoraan sanottuna minulla ei ole mitään kokemusta minkäänlaisista lämmittimistä, joten ehkä en osaa vain käyttää vehkeen paneelia? Oli miten oli, mukana ei tullut käyttöohjeita. Eli löytyisikö täältä joltain niitä? Lahden seudulta yhdeltä huoltojampalta niitä jo kyselin, mutta ei tainnut löytyä, kun ei kaverista mitään enää kuulunut. Paneelissa on äkkiä muistellen pieni LCD-näyttö, painin sytytykselle, D1, D2, D3, P ja joitain muita, pitää tarkistaa. Jos joltain löytyy, maksan mielelläni pientä vaivan palkkaa skanneista, kopioista tms.

Ps. Yritän muistaa ensi viikonloppuna ottaa kuvan käyttöpaneelista, jos helpottaisi asiaa.

kaller
Viestit: 271
Liittynyt: 15.03.2009 20:45
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja kaller » 15.08.2013 10:26

Jos englanti taipuu niin tuosta on varmaan hyvä aloittaa:

http://www.mikuniheating.com/MY16_Support.cfm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja valmistajalta kun kyselee manuaalia niin sekin varmaan auttaa asiaan.

Kronometri
Viestit: 26
Liittynyt: 26.11.2012 18:27

Re: Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja Kronometri » 26.08.2013 20:59

No niin. Maahantuojan tai valmistajan yhteystietoja en ole löytänyt. Englanti kyllä taipuu, mutta vika taitaa olla ennemmin käyttäjässä kuin laitteessa. Aiemmin luulin, että lämmitin ei edes sytytä. Nyt kun tutkiskelin asiaa, niin itse asiassa se kyllä alkaa lämmittää, mutta taitaa falskata jostain kohti, täytyy tutkia. Lämmitin aloittaa siis kyllä toimintansa, mutta ongelma (vuodon lisäksi, mikä kyllä löytyy) on seuraava. Kun laitan lämmityksen päälle, se alkaa lämmittää ja laskuri alkaa näytössä laskea kuudestakymmenestä alaspäin. Lämmitin lopettaa kuitenkin lämmittämisen jo seitsemän minuutin jälkeen. Mistähän on kyse? Nyt sain myös paneelista kuvan, eikä se tietysti ihan sellainen ollut kuin muistelin ensimmäisessä viestissä. Löytyykö keneltäkään kuvan mukaisen ajastimen käyttistä tai tietoa miten toimii? Kiitos jo etukäteen.
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.

Kronometri
Viestit: 26
Liittynyt: 26.11.2012 18:27

Re: Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja Kronometri » 26.08.2013 22:36

Laitetaan nyt vielä oma veikkaus periaatteesta. Olisiko P ohjelma (eli lämmitysajankohta), joita voi valita kolme kappaletta kolmen päivän ajalta? D taas päivä, joka valittuna näkyy ylhäällä valoina? Kello namiskuukkeli on tietty kello ja liekki sytytys. En ehtinyt vielä kokeilla, kun aika meni ihmetellessä, miksi suoraan ilman ajastusta aloitettu lämmitys loppuu heti seitsemän minuutin jälkeen. Vai onko siinäkin nyt jotain mitä en ymmärrä?

Avatar
CC
Viestit: 819
Liittynyt: 17.05.2008 1:50
Paikkakunta: JKLn MLK

Re: Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja CC » 26.08.2013 22:44

Vähän haiskahtaa, ettei liekkivahti toimi. Miten se sitten onkaan toteutettu... Tuo vois hyvin olla se aika, jossa äly haluaa tiedon onnistuneesta syttymisestä. Jos sitä tietoa ei tule, se sammuttaa itsensä.
36 Cavalier Crusader, nyttemin uudessa kodissa.

merisusi
Viestit: 77
Liittynyt: 02.08.2009 11:51

Re: Mikunin käyttöohjeet

Viesti Kirjoittaja merisusi » 02.01.2015 18:06

Tuohan näyttää samalta kuin webasto, kellosta painetaan muutama sekunti ja sitten kun alkaa välkkyä niin nuolista säädetään aika. P painettuna muutama sekunti välkkyy aika jolloin säädetään sytytys aika, d1 d2 d3 välkkyessä valitaan päivä, aina kuitataan p llä eteenpäin. Liekillä syttyy heti ja sammuu, ja palamis aika näkyy näytössä, tosin syttyy ja sammuu itsestään saavutettuaan riittävän palamis lämpönsä. Eli jos seitsemän minuutin kuluttua sammuu ja lämmintä tulee ja jonkin ajan kuluttua syttyy uudelleen niin kaikki ok. Muuten pitäs näytössä näkyä vikakoodi.
Sekavasti selitetty mutta jotenkin näin se pitäs olla.

Vastaa Viestiin