Sivu 1/1

m/s Äranin lokikirja

Lähetetty: 01.04.2019 20:35
Kirjoittaja Styyrmanni
Terve!

Ryhdyimme veneilijöiksi viime elokuussa, kun ostimme porukalla vanhan kunnon tammitroolarin. Innostus harrastukseen meni sen verran överiksi, että perustimme blogin, jossa kirjoitamme laadukas sisältö edellä rentoon ja asiapitoiseen tyyliin seikkailuistamme ja ennen kaikkea rakennusprojekteista.

Tervetuloa lukijaksemme: m/s Äranin lokikirja

Lisäilemme tällekin palstalle päivityksiä (jos muistamme...), kun kirjoittelemme uutta sisältöä, mutta kannattaa varmuuden vuoksi myös tilata uutiskirjeemme, joita lähetämme ainakin varmasti. Juttujen kommentointi kannattaa tehdä suoraan lokikirjaamme, niin kommentit ovat siellä kaikkien luettavissa.

Re: m/s Äranin lokikirja

Lähetetty: 03.04.2019 13:02
Kirjoittaja Styyrmanni
Kirjoittelimme lokikirjaan taannoisista siivous- ja purkupäivistä. Sisätiloissa(kin) puhaltaa uudet tuulet, kun suunnitelmissa on rakentaa uusia hyttejä ja siirtää byssan paikkaa, ainakin näin alkuun. Nyt teimme tilaa styyrpuurin puolelle byssaa ja yhtä hyttiä varten.

Lue juttu tästä: Siivous- ja purkupäivä

Re: m/s Äranin lokikirja

Lähetetty: 07.04.2019 22:22
Kirjoittaja Styyrmanni
Olimme tänä viikonloppuna pari päivää työmaalla isolla porukalla ja kirjoitimme pikaiset kuulumiset, mitä parin päivän aikana rakenneltiin:
Levytystä – ei studiossa, vaan ajohytissä
Viikonlopun toinen rakennuspäivä

Ajohytin rakennusprojektista on tulossa kunnon postaus kuvineen myöhemmin, kun hytti alkaa olla ajokunnossa.

Re: m/s Äranin lokikirja

Lähetetty: 10.06.2019 14:35
Kirjoittaja Styyrmanni
Tervehdys taas!
Lokikirjassamme on ollut parin kuukauden ajan taukoa, mutta työmaalla ei taukoja ole pidetty. Saimme hommat siihen malliin, että kävimme kauden ensimmäisillä koeajoilla. Linkin takana myös ensimmäinen pala videotuotantoamme.

Viime perjantaina kävimme koko miehistön vahvuudella merellä. Sää oli paras mahdollinen ja reissu oli ehdottomasti paras tähän mennessä. Fiilikset luettavissa tästä.