Puupurkkari

Käyttäjien kotisivuja, kunnostuskertomuksia ja projektipäiväkirjoja veneistä sekä linkkivinkkejä.
Eeppo
Viestit: 163
Liittynyt: 30.04.2012 9:18
Paikkakunta: Outokumpu

Puupurkkari

Viesti Kirjoittaja Eeppo » 04.04.2013 21:12

Terves!

Ei varmasti kuulu tähän osioon, mutta kun ei tää noihin myyntiosastonkaan sääntöihin oikein soveltunut, niin aattelin laittaa tänne. :-)

Tässä siis nettiveneeseen linkkivinkki, en tiijä liekö kyseessä vitsi, huijaus vai mikä - joka tapauksessa jos asuisin viisisataa kilometriä lännempänä, ottaisin selvää. Ehkäpä joku asuu :))

http://www.nettivene.com/purjevene/laur ... are/506350" onclick="window.open(this.href);return false;

Jos ei jostain ihmeen syystä olisikaan koira haudattuna (eli vaikkapa niin että kuvat on ajalta ennenkuin veneeseen osui meteori), niin onnittelen jo valmiiksi veneen seuraavaa omistajaa hyvistä kaupoista. :-) :-)

Eeppo

Avatar
veehoo
Viestit: 51
Liittynyt: 13.06.2003 22:51
Paikkakunta: Helsinki

Re: Puupurkkari

Viesti Kirjoittaja veehoo » 05.04.2013 8:31

Saattaa olla ihan myyntikikka tuo naurettavan halpa hinta. Nettivenehän listaa myyntikohteet kai oletusarvoisesti nouevaan järjestykseen hinnan mukaan, joten esim. puuveneitä hakemalla tulee tämä ilmoitus listan ensimmäiseksi. Ja poikkeuksellisen halvan hinnan vuoksi löytyy varmasti paljon kiinnostuneita, joista sitten saattaa se potentiaalinen ostajakin löytyä.

Tuskin tuo satasella irtoaa ellei nykyinen omistaja sitten etsi vain rakkaalle veneelleen parasta mahdollista omistajaa, joka osaa arvostaa ja huoltaa venettä sen arvolle sopivalla tavalla. Isällänikin oli tapana myydä vanhat puuveneensä mainoslauseella: "Myydään eniten tarjoavalle tai muuten sopivalle henkilölle". Yleensä ostajaksi valikoituikin joku puuveneharrastaja tai muuten miellyttävä henkilö, jolloin molempia osapuolia tyydyttävä kauppasumma löytyi melko helposti.
Simppu, pikkupellinkiläinen vm. 81

Eeppo
Viestit: 163
Liittynyt: 30.04.2012 9:18
Paikkakunta: Outokumpu

Re: Puupurkkari

Viesti Kirjoittaja Eeppo » 05.04.2013 21:47

Näin sitä itsekin mietin. Erikoiseksi jutun teki mielestäni se, että tuo samainen hinta mainittiin selkokielisesti toistamiseen ilmoitustekstissä.

Yleensä sanotaan, että hullu ei ole joka pyytää vaan se joka maksaa. Tässä tapauksessa tuskin on näin - jos en toki myyjänkään mielenterveyttä tahdo epäillä. Varmasti hänellä on hinnoitteluun omat hyvät motiivinsa, kuten veehoo totesitkin.

Vaikkapa sitten hallitussovun säilyttäminen :-)

Eeppo

Vastaa Viestiin