ammattimiehet?

Löysää puhetta ja laiturijuoruja. Jos tuntuu että aihe ei enää liippaa kovin läheltä puuveneitä, niin siirretään keskustelu tänne.
matti
Viestit: 1925
Liittynyt: 12.03.2005 16:31

ammattimiehet?

Viesti Kirjoittaja matti » 21.10.2012 9:50

Olleet asialla!
Pakko avautua; käytiin Tallinnassa ja yövyttiin kylän korkeimmassa talossa.
Ymmärrän ja kuuluu asiaan , että vanhassakaupungissa jossa talokanta on jotain 400v vanhaa, että lattiat viettävät sinne ja tänne ja mukulakivikadut ovat kuopilla.
Mutta en ymmärrä, että pilvenpiirtäjässä pesuhuoneen lattia viettää ovensuuhun suihkun suunnasta lähes kaksi senttiä, helppo todeta kun seinät ovat 2cm mosaiikkia ja lattiataso kallistuu noin yhden laattarivin verran vikasuuntaan!!!! 8\ 8\
Poislähtiessä, kun respa kysyi; oletteko viihtyneet, vastasin, että tulemme (ehkä) takaisin seuraavan remontin jälkeen, ????-kerroin edellisen. 8o
Lisäksi saunaosaston lattiasta tarttui jalkapohjaan mosaiikkilaatta 8-| ja olin liukastua altaanreunalla olevan kuopassa seisovan vesilammikon vuoksi erittäin liukkaalla lattialla(selvin päin)
Matti

Mile
Viestit: 1176
Liittynyt: 25.02.2005 11:44

Re: ammattimiehet?

Viesti Kirjoittaja Mile » 22.10.2012 10:16

No nää kaadot ja lattiakaivot on täysin suomalainen keksintö. Jopa Suomessa ne tuottavat välillä päänvaivaa. Meille kotiin kun tehtiin kylpyhuoneen remppaa niin ehdotin että sinne olisi tehty koko huoneen lattiaan 2 x 3 m tila pieni kaato kohti suihkun lattiakaivoa. Kaato tehtiin mutta vain suihkukopin alle. Muualta pitää mopata.

Miten ne kaadot sitten voisivat onnistua maassa jossa vielä muutama vuosi sitten paskottiin lattiassa olevaan reikään? ????
Mile

matti
Viestit: 1925
Liittynyt: 12.03.2005 16:31

Re: ammattimiehet?

Viesti Kirjoittaja matti » 23.10.2012 19:54

Niin tosiaankin ne ammattilaisethan ovat jo olleet pääkaupunkiseudulla töissä vuosia.
Yks tuttava osti Hesasta asunnon uudesta talosta jotain 4-5v sitten.
Kun meni eka kerta suihkuun, niin vesi juoksi pytyn taa piiloon ja olohuoneessa ei tavarat tahdo kestää kirjahyllyssä kun lattia on niin kalteva jne.

Mut kyllä sitä "osataan" ihan suomalaisin voiminkin; siskon perhe osti Kotkasta talon; sama juttu, suihkuvesi virtasi pytyn takaa kohti makkaria (kynnys puuttui vielä) ehti juuri hätiin ja blokkasi virran pyyhkeellä. Olin paikalla kun grynderi, vastaava mestari ja urakoitsija olivat hämmästelemässä työnsä tuloksia.
Urakoitsija ymmärsi pitää päänsä kiinni!
Mesu mutisi itsekseen jostain luottamuksesta; eli ei ollut käynytkään paikalla 8-| 8-|

Itekin on tullut korjattua/uusittua lattioita em syystä. Täällä maalla on melko paljon teeseitsemiehiä ja päteviä naapureita joilta ei ole aina onnistunut.
Pienestä ne naiset ovat tyytyväisiä; eräskin rouva sanoi, että on se ihanaa kun vedet menee pesuhuoneessa viemäriin eikä jää lammikkoa nurkkaan seisomaan. :)
Matti

Vastaa Viestiin