Sivu 1/1

Ameriikan malliin

Lähetetty: 19.01.2012 10:13
Kirjoittaja Stroh70
Tulipa käytyä Atlantan venemessuilla kun ei työmatkaviikonloppuna ollut parempaakaan tekemistä. En olettanut näkeväni ensimmäistäkään puuvenettä, mutta toisin kävi. Oheisessa purjekanootissa tosin on komposiittirunko, mutta kannen ja sisustan viimeistely oli huomiotaherättävän siisti, sitten tuo "guideboat" - tyyppinen perinteinen jokisoutuvene oli hyvännäköistä työjälkeä.

Jäin miettimään tuota soutupaatin runkomuotoa, onkohan tuossa perän ja keulan "nousussa" ajatuksena, että pärjää paremmin koskien pärskeissä? Ei näy kuvista kovin hyvin, mutta täältä paremmin:
http://www.adirondack-guide-boat.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nuo lepolasse-istuimet olivat kanssa mielenkiintoisia, siellä oli sellainenkin soutuvene, ei tosin puinen, jossa oli selkänojallinen soutajan paikka samaan tapaan kuin tuossa soutupaatissa perässä ja purjekanootissa.

Muuten messujen anti ei yllättänyt, tärkein lisävaruste tolkuttomilla moottoreilla varustetuissa neonvaloilla koristelluissa muskeliveneissä oli targakaariin kiinnitetyt mölytoosat a' 200W. Alueen isoin järvi on 5 x 25 Km ja veneitä joitain tuhansia että eipä tarvitse ulkoilmakonserttia kauempaa hakea.

Re: Ameriikan malliin

Lähetetty: 20.01.2012 16:26
Kirjoittaja bonito
Minäkin olen käynyt Atlantassa muutaman kerran, silloin kun juriori asui siellä 7v. , enkä nähnyt siellä muuta vettä, kuin sen puistossa olevan sorsalammen, siinä jalkapallokentän lähistöllä :-) :-) :-)