Poresaippua

Löysää puhetta ja laiturijuoruja. Jos tuntuu että aihe ei enää liippaa kovin läheltä puuveneitä, niin siirretään keskustelu tänne.
suoraa_huutoa
Viestit: 479
Liittynyt: 26.07.2006 13:09
Paikkakunta: Pori

Re: Poresaippua

Viesti Kirjoittaja suoraa_huutoa » 31.01.2011 19:16

Moi,

annoitko niille esitarkistajille välittömän palautteen ???

Juu ei vaakaan. Ei hommia kannata paljon ostaa jos niitä jo sattuu olemaan. Nyt vaan kevättä kohden haistelemaan. Kyllä sieltä se uusi löytyy varmasti.

Onko muuten kuvia tarjolla reissulta?

-Matti
HULLU itselleen töitä ostaa.

Avatar
Donna 28
Viestit: 2726
Liittynyt: 08.01.2008 21:10

Re: Poresaippua

Viesti Kirjoittaja Donna 28 » 13.11.2016 20:56

Kun mieli on levoton, niin sitä ei osaa olla paikoillaan hetkeäkään. Pitäisi olla joku rojekti, jotain Poresaippuan tapaista tässä ikään kuin kaipaa.
Mutta ei kuidutettua puuta, vaan täyttä puuta, vähän lahonnuttakin. Kiisseli saisi olla, ei mikän välttämättömyys, sellainen pieni alle 15 hp. Ajohytillä ei niin väliä, mutta edessä makuuhytti ja sen perässä tuulilasi. Pieni 6 - 7 m fisu, sellainen putputti. Niin, tietysti se ei saisi maksaa juuri mitään. olen sellaista jo jonkin aikaa Nettiveneestä haahuillut, mutta mielikuvaani vastaavaa "Poresaippuaa" en ole sieltä löytänyt. Mitäkö sillä teen, kävisin vaikka Vehkalahden veneseuran saunassa viikolla. Niin edellytyksenä tietysti on että se pysyy pinnalla noin viikon turvotuksen jälkeen ja konekin pelaa ja eikä syö kuin jonkin verran öljyä. Otan vihjeitä vastaan. Harmittaa itse asiassa, että möin Koiton pois. Mutta se oli sen aikaista
pulaa se.
Donna 28 :)
Varsinaisen veneen nimi on D. Into. Rojektivene on vielä nimetön - sillä on kyllä nimi, mutta se ei tyydytä minua

Vastaa Viestiin