Sivu 1/1

Kurikkalan mallin 5,3 m puuvene ja Mercury 15 4t vm. 2014

Lähetetty: 27.06.2020 21:02
Kirjoittaja NuorPuupaattimias
Kurikkalan mallin tasaperäinen puuvene. Ikää n. 15-20 vuotta, kunto hyvän huolehtimisen seurauksena kuitenkin uuden veroinen.

Veistäjästä ei itselläni täyttä varmuutta, tietojen mukaan olisi Kurikkalan itse Himangalla veistämä vene.
Vene säilytetty aina auringolta suojassa hyvin tuuletetussa ja lämmittämättömässä vajassa talvet. Huollettu joka kesäksi, tervaukset uusittu ja kyllästetty uudelleen tarpeen mukaan. Runko erittäin hyvässä kunnossa.

Vene käsitelty ulkoa alaosasta punaisella Vinha peittävällä puunsuojalla ja ylempää tervattu. Sisäpuoli tervattu. Penkit ja pohjalevyt mustalla Vinhalla.

Veneessä on automaattinen pilssipumppu hieman ylempänä ja käsikäyttöinen pumppu pumppaa aivan pohjalta. Tällöin oikeanlainen kosteus pysyy koko ajan veneessä sen ollessa vedessä. Uudet airot sisältyvät hintaan.

Vene toivotaan päätyvän asiaa ymmärtävän ja/tai puuveneen hoitoon perehtymään kiinnostuneen hoivaan.

Vene on vedessä lähellä Kokkolan keskustaa, joten sitä voi koeajaa ennen ostoa.

Kuljetuksesta trailerilla ostajan luo/haluamaan paikkaan voidaan sopia erikseen.

Moottorina on vuosimallin 2014 ja 2015 käyttöönotettu pitkärikinen Mercury 15hv 4-tahtimoottori sähköstartilla, joka ollut käytössä 2015-2020 vain meillä. Moottorilla ajettu kaikkiaan vain 10-20 tuntia ja on kunnoltaan moitteeton. Öljyt vaihdettu ja moottori huollettu vähästä käytöstä huolimatta joka vuosi kauden jälkeen ja säilytetty talvet lämpimässä hallissa.

Hinta 2900e ja lisätietoja voi kysellä puh. 0400 362 205. Tarjouksiakin saa jättää. Vene koeajettavissa Kokkolan keskustan läheisyydessä.

Lisää kuvia ja tietoa https://www.nettivene.com/806438
vedessa1.jpg
Sisäkuva1.jpg
kylki.jpg
: