Kråko Mysingen 4 DC

Puuveneiden, vanhojen venetarvikkeiden ja -moottorien myyntipalsta. Kaikki veneisiin ja veneilyyn liittyvät tarvikkeet ja varusteet. Yritysten ilmoituksissa otsikossa täytyy näkyä yrityksen nimi ja myytävä tuote.
tkii
Viestit: 1
Liittynyt: 09.07.2016 22:05

Kråko Mysingen 4 DC

Viesti Kirjoittaja tkii » 24.06.2020 7:14

Haikein mielin luovumme upeasta ja käytännöllisestä mahonkiveneestämme. Myynnin syynä saarimökin myötä tullut yhteysvene tarve (vaihto Buster XXL tai vastaava myös mahdollinen).

Thure Lindströmin veneveistämön Porvoossa 1964 valmistama Mysingen 4 -daycruiser. Hieno ammattilaisten peruskorjaama mahonkivene. Vesirajan alapuolinen pohja muovitettu - ei vuotoja. Etukansi uusittu. Maksiminopeus n. 25 solmua plaanissa. Matkanopeus n 18 solmua plaanissa. Tilava ja turvallinen avotitila, jossa pöytä ja paljon säilytystilaa. Ikkunallinen pieni kajuutta, jossa makuutila kahdelle aikuiselle, ei patjoja. Ikkunallinen pressu ja trimmitasot. Moderni ja vähän ajettu kaksitahtimoottori Tohatsu 90 hp vm. 2006. Ruotsinkielen taitoiselle lisätietoa Mysingen-veneistä: http://mysing.stenake.se.

Lisää kuvia veneestä löytyy Nettivene ilmoituksesta:

https://www.nettivene.com/moottorivene/krako/804632

Hintapyyntö veneelle on 5000 EUR. Vene löytyy jokapäiväisestä käytöstä Jyväskylästä ja etsimme aktiivisesti uuttaa kotia eli soittele ja tee tarjous!

Teemu
Liitteet
Helmi.jpg