Foorumi jouduttiin palauttamaan tänään 13.4.2018 klo 15.00 siirtoa edeltäneeseen tilaan PhpBB:n päivityksessä olleen bugin vuoksi.

Foorumi on päivitetty nyt onnistuneesti, mutta rekisteröitymiset ja viestit jotka ovat kirjoitettu 12.4.2018 klo 12:00 jälkeen ovat valitettavasti tuhoutuneet, josta pahoitteluni.
Tyvärr finns det ingen svensk översättning tillgänglig för denna phpBB version. Just nu måste vi gå med engelska eller finska översättning


viewtopic.php?f=4&t=14851&p=98728#p98728

Myyntiosaston säännöt, lue ennen ilmoituksen tekoa!

Puuveneiden, vanhojen venetarvikkeiden ja -moottorien myyntipalsta. Kaikki veneisiin ja veneilyyn liittyvät tarvikkeet ja varusteet. Yritysten ilmoituksissa otsikossa täytyy näkyä yrityksen nimi ja myytävä tuote.
Avatar
Jape
Viestit: 1627
Liittynyt: 02.07.2003 8:56
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Myyntiosaston säännöt, lue ennen ilmoituksen tekoa!

Viesti Kirjoittaja Jape » 28.03.2011 8:16

Pistetäänpä kertauksen vuoksi säännöt näkyville, eli:

Kun teet ilmoituksen niin laita siihen jotkin yhteystiedot, ostajaehdokkaiden on huomattavasti helpompi ottaa yhteyttä suoraan.

Muotoile otsikko niin että siitä näkee mitä on myytävänä, ja viestiosaan sitten kaikki lisätiedot ja kuvat.

Yrityksen ilmoituksessa otsikossa täytyy näkyä yrityksen nimi ja myytävä tuote ja ilmoituksen toisto aikaisintaan kuukauden välein. Näin keskustelupalsta ei mene pelkäksi mainosfoorumiksi.
Jos kuukauden sisällä tulee saman yristyksen ilmoitus monta kertaa, niin se poistetaan.

Ilmoituksissa ainoastaan lisätietojen kysyminen on sallittua ja se palvelee kaikkia ostajaehdokkaita, mutta kaikenlainen muu kommentointi ja arvostelu on kiellettyä, koska se vaan sotkee myynti- ilmoituksen. Sen voi tehdä yksityisviesteillä jos tuntuu tarpeelliselta. Kaikki myytävään kohteeseen kuulumattomat viestit poistetaan erikseen ilmoittamatta.

Kaikki ilmoitukset on voimassa kolme kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti.