Sivu 1/1

Talipoksi

Lähetetty: 24.03.2008 11:19
Kirjoittaja hapi
Tere

Tässä hieman yritän tietämättömänä saaha infoa jos jollain on, että pelaakohan tuollainen nailoni nauha tuolla poksissa vai täytyykö/kannattaako hommata sitä oikeaa jota siellä kuuluisi olla?

kiitos.

Lähetetty: 24.03.2008 11:32
Kirjoittaja Kapu III
Nailon taitaapi sulaa, eli ei ole kovin pitkä ikäinen.

Ja ne oikeat nauhat eivät ole missään ihan hirmuhinnoissa, katso vaikka täältä sivulla kuusi

poksi

Lähetetty: 06.04.2008 13:15
Kirjoittaja wikumies
miel.krafitti narua jota saa lvi liikkeistä talinarukin pakkaa sulamaan kokoja on 6mm-8mm tee puolikkaita osia niinkuin männän renkaat aukko eri kohtiin t.wikumies

Lähetetty: 08.04.2008 20:23
Kirjoittaja masota
Poista kaikki vanha tiivistenauhamateriaali ennen uuden asentamista. Uuden nauhan pituuden saat parhaiten kiertämällä tiivistenauha potkuriakselin ympäri, vähennä pituudesta yhden nauhan paksuuden verran. Tee tällaisia nauhan pätkiä ainakin kolme kappaletta ja laita saumakohdat eripuolille, siis 180 asteen päähän toisistaan. Sitten se tärkeä asia: Rasvaa vesivaseliinilla tiivistenauha ja vastaava kohta akselista äläkä kiristä poksia liian tiukkaan! Kun vene on laskettu veteen voit kiristää lisää jos poksi vuotaa, mutta toisaalta sen on hieman vuodettava muuten tiivistenauha palaa. Sopiva vuotomäärä on yksi tippa minuutissa tai kahdessa kun vene on ajossa. Jos poksi kuumenee liikaa (ei siedä pitää kädellä kiinni) on se liian kireellä.

Lähetetty: 15.04.2008 21:53
Kirjoittaja hapi
Kiitoksia vastauksista, ne tulivat tarpeeseen.

Vene tulossa omaan pihaan, joten pääsee taas nakertamaan sen kimpussa ja toivottavasti saisi taas pitkästä aikaa sen vesille.