Sivu 1/1

Volvo AQ130D huoltoa Helsingissä / KIIRE

Lähetetty: 10.07.2019 10:09
Kirjoittaja nikolind
Moi,

tietäisikö kukaan Helsingissä / PKS jotakuta asiantuntevaa korjaajaa, joka osaisi huoltaa Volvo Penta AQ130D-mallista moottoria? Moottori ei lähde käyntiin. On ollut kuivilla 1,5v, vanhat bensat imetty pois tankista ja tankki puhdistettu, kaasutin puhdistettu ja suodattimet vaihdettu...ei auttanut ongelmaan. Startti kaiketi toimii mutta ei vain lähde käyntiin.

Asialla on KIIRE sillä haluaisimme veneen vesille vielä tänä kesänä.

Re: Volvo AQ130D huoltoa Helsingissä / KIIRE

Lähetetty: 11.07.2019 6:30
Kirjoittaja Qubik
Ihan oikeenlaiseen keskustelun aikaansaanniksi korjaamosta töisa tilaessa, pikkuse tarkennusta terminologiaan: huolto-kausiluonteinen tai ajotuntipohjainen ennaltaehkäisevä öljyjen, filttereiden sytytystulppien vaihto ja tarkastukset. Korjaus/remkntti- täsmätoimeenpide, kun jokin laite tai laitteen oaa ei toimii odetettulla tavalla. Sinun tapauksessa on kyse korjaustyöstä.

En yritä ollaa näsäviisas vaan auttaa saata aikaiseksi oikeenlainen keskusteluyhteys, kun veneliikkeen kanssa asioi. Valitettavasti minunkin kalenteri on buukattu tiukaa kuukaudeksi eteenpäin. Mutta voin yrittää antaa vinkkeja, mistä lähteä vikaa hakemaan. Yksityisviestilla saa kiinni.