Wallas 1300 ei lämmitä

Vanhat moottorit ja niihin liittyvä tekniikka, akselistot, ohjausjärjestelmät; puuveneilyn rautapuoli.
jiazer
Viestit: 3
Liittynyt: 20.04.2017 10:17

Wallas 1300 ei lämmitä

Viesti Kirjoittaja jiazer » 09.04.2018 15:49

Osaisikohan joku auttaa Wallaksen käynnistysongelman kanssa. Eli pumppu pumppaa polttoainetta, puhallinkin toimii, mutta lämmitys ei lähde päälle. Vikaa esiintyi jo viime kesänä. Lämmitys lähti lopulta päälle jos laitteen jätti pitkäksi aikaa päälle. Nyt vaihdettiin uusi hehkulanka ja se polttoainetyyny, mutta ei auttanut asiaan. Ensimmäisellä käynnistysyrityksellä pöläytti pienen savupilven ulos eli jotain siellä tapahtui, mutta sen jälkeen ei mitään.

Avatar
Qubik
Viestit: 712
Liittynyt: 03.04.2014 23:06
Viesti:

Re: Wallas 1300 ei lämmitä

Viesti Kirjoittaja Qubik » 09.04.2018 16:17

Onko laitteelta mitatut jänniteet? Saako kunnolla 12,5 volttia?
http://puup22paatti.blogspot.fi/" onclick="window.open(this.href);return false;

jiazer
Viestit: 3
Liittynyt: 20.04.2017 10:17

Re: Wallas 1300 ei lämmitä

Viesti Kirjoittaja jiazer » 09.04.2018 16:46

Sähköhommissa mennään itseni osalta ihan tuntemattomalle alueelle. Mistä tuo pitäisi mitata, ihan siitä hehkusta?

Avatar
Qubik
Viestit: 712
Liittynyt: 03.04.2014 23:06
Viesti:

Re: Wallas 1300 ei lämmitä

Viesti Kirjoittaja Qubik » 09.04.2018 22:28

Sisään tuleva johdin. Hehkulle tulee virtaa vaan silloin, kun äly käskee. Mutta jos tuntuu jo liian monimutkaisekta, niin palika irti ma korjaamolle. Oman ja toisten venessa lämmöstä nautivien hengi on vaarassa jos mokaat. Jäkämyrykytys ei ole kiva.
http://puup22paatti.blogspot.fi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vastaa Viestiin