Sivu 1/1

Tapatalk pluginin päivitys

Lähetetty: 29.11.2019 10:56
Kirjoittaja bceylon
Puuvene.net ei ole pitkään aikaan (vuosiin?) toiminut Tapatalk mobiili-softalla, ainakaan iOS platformilla. Joskus taannoin viestittelin ylläpidon kanssa mutta mitään korjattavaa ei tuolloin löytynyt.

Raportoin tämän nyt vihdoin suoraan Tapatalkille ja sieltä selvitettiin asiaa ja kommentoitiin että tapatalk pluginissa on bugi. Selväksi ei käynyt onko tämä jo korjattu jossain versiossa joka ei ole vielä käytössä täällä foorumilla, vai onko tämä uusi bugi joka korjaantuu tulevassa versiossa. Lupasivat olla myös yhteydessä puuvene.net ylläpitoon aiheen tiimoilta.

Tämän enempää ei itsellä ole detaljeja, mutta voisko tuota pluginia koittaa päivittää joko nyt heti tai kun uusi korjattu versio on saatavissa?

Re: Tapatalk pluginin päivitys

Lähetetty: 02.12.2019 15:12
Kirjoittaja Puuveneen konehuone
Moi!

Olin viikonlopun poissa koneen äärestä, mutta tutkin asiaa tämän päivän kuluessa.

-Reko

Re: Tapatalk pluginin päivitys

Lähetetty: 02.12.2019 17:24
Kirjoittaja Puuveneen konehuone
Asiaa setvitään Tapatalkin kanssa, mutta valitettavasti voi olla niin, että asiaan ei saada korjausta. Tapatalk on koodattu aika lailla MySQL-spesifiksi ja foorumi käyttää aivan eri tietokantaa (ei ole siis edes MariaDB tai muu ToySQL-variantti).

Lisäharmina edes logeihin ei tule virheilmoja, niin että voisi serveripäässä alkaa itse setvimään, missä ongelma piilee.

-Reko