Sivu 1/1

Uusi osio: Veneily?

Lähetetty: 21.07.2010 0:43
Kirjoittaja jomppe
Terve,

Itse harvakseltaan tänne kirjoittavana mutta ahkerasti lukevana on helppo panna merkille täällä käytävän keskustelun tietynlainen rento asiallisuus, jollaista on vaikea muilta veneaiheisilta palstoilta löytää (vrt. esim suomi24). Siksi olisi hauskaa lukea nimenomaan täällä puuvene.fi:ssä tekniikkapainotteisen keskustelun lisäksi enemmän tarinaa itse veneilystä, navigoinnista ja laitteista, hyvistä luonnonsatamista, matkakertomuksia yms. tämän porukan kirjoittamana.

Siitäpä tuli siis mieleeni että itse veneilyltä puuttuu täältä sopiva osasto. Laituriparlamentti kun on nimensä mukaisesti enemmänkin laituriparlamentti. ;-)

Re: Uusi osio: Veneily?

Lähetetty: 21.07.2010 13:45
Kirjoittaja Olli M
Mäkin tykkään lukea juttuja venereissuista, täällä on tullut luettua monia todella hervottomia ja mielenkiintoisia juttuja. Vielä melko kokemattomana veneilijänä niistä myös oppii paljon hyödyllisiä tietoja. Tarinoita löytyy nyt laituriparlamentista sekä kotisivuja ja linkkivinkkejä ja tapahtumat osastoista. En kuitenkaan ole varma tuleeko kirjoituksia niin paljon, että niille pitäisi perustaa oma osasto. Mielestäni erityisesti laituriparlamentti on ihan hyvä paikka niille. Ehkä uusi osasto voisi saada aikaan enemmän kirjoituksia?

Re: Uusi osio: Veneily?

Lähetetty: 07.12.2011 15:41
Kirjoittaja luototo
Tämä on hyvä ehdotus. Miksei tätä ole toteutettu? Tänne voisi kerätä erilaisia puuveneystävällisiä retkikohteita, mukavia rantaravintoloita, luonnon nähtävyyksiä, kivoja reittejä yms.

Re: Uusi osio: Veneily?

Lähetetty: 12.12.2011 21:00
Kirjoittaja Donna 28
Jospa Jape vaikka yrittäisi ainakin kertoa, jos jotain esteitä, mistä lie formaatti saatu tälle palstalle, mutta paremman puutteessa, joku voisi aloittaa sarjaa laituriparlamentin puolella, sillä vastuuhan on siellä ainoastaan ja vain ainoastaan lukijalla. Sehän on vain eduksi näissä puolivirallisissa matkakertomuksissa mm.
Donna 28 :)

Re: Uusi osio: Veneily?

Lähetetty: 02.07.2014 20:55
Kirjoittaja ADAMAS
Jomppe puhuu asiaa,munki mieleen olis erillinen osio kaikelle em jutustelulle,poikis varmasti asiaa,jota monikaan ei muuten viittis kertoilla,ajatuksena,ettei ehkä sovi minnekkään osioon,jos olis erikseen,saataisiin lukea/katsella vaik minikertomuksia ja tilanne päällä olo juttuja kuvineen.tietty kiinnostais,oikeide veneilijöiden pidemmätki kertomukset,tie vaik jäis sytöt päälle ja tulis pakottava tarve risteillä itsekin jonkun muun sielua elvyttäviin maisemiin.onko tää ajatus jo haudattu,ku ei jatkoa ole tullu?