Kuuskajaskariin

Ilmoita kalenteriimme kesän tapahtumia, kerro kokemuksia edellisiltä vuosilta, kysele mukaan lähtijöitä tai etsi gastin paikkaa kesän purjehduksiin
jmh
Viestit: 42
Liittynyt: 21.08.2009 7:20

Kuuskajaskariin

Viesti Kirjoittaja jmh » 07.07.2019 21:27

Puuvenetapaaminen Kuuskajaskarissa !

Lauantaina 13.7. klo 11- vietämme perinteistä puuvenetapaamista, paikkana jälleen Kuuskajaskarin linnakesaari. Puuveneille on varattu oma laituri saaren pohjoisrannalla kuten aikaisempinakin vuosina ja sen toivottavasti täyttyessä jatketaan isoon laituriin...Kookkaampi vene kannattaakin viedä suoraan isompaan laituriin. Klo 13 on puuveneillä saapuneille (venekunta) tarjolla kalasoppaa ja klo 15-17 on mahdollisuus saunomiseen, naisille ja miehille omat saunat.

Kyseessä ei ole "kauneusnäyttely" joten olipa veneesi iso tai pieni, uusi tai vanha, hyvässä tai vaatimattomammassa kunnossa, kunhan se on puuta niin haluamme nähdä sen... :D Paikalla on puuveneen omistajia, kunnostajia, veistäjiä ja varmaankin vielä omasta puuveneestä haaveilevia... Tervetuloa kyselemään vinkkejä vaikkapa puuveneen hoidosta ja vaihtamaan ajatuksia veneistä ja viihtymään puuveneilijöiden vapaamuotoiseen tapaamiseen.

Niin ja tosiaan, jos suinkin mahdollista, tule puuveneellä !!! :)


https://www.facebook.com/rmp.fi/