Sivu 1/1

Meriviapori 17.6.2017

Lähetetty: 12.05.2017 17:09
Kirjoittaja kirah
Puuveneilijöiden kauden perinteinen avaus Meriviapori järjestetään lauantaina 17.6.2017.

Kaikki puuveneet ovat tervetulleita mukaan puuveneparaatiin, uivaan puuvenenäyttelyyn ja Suomenlinnan vierassatamassa pidettävään iltatilaisuuteen. Uivassa puuvenenäyttelyssä yleisö voi tutustua erilaisiin puuveneisiin ja osallistua Yleisön Suosikki-vene arvontaan.

Päivä aloitetaan klo 11 Halkolaiturin edustalta lähtevällä Puuveneparaatilla johon ovat tervetulleita kaiken tyyppiset puuveneet. Paraatiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Paraatin vetää Meripelastusseuran alus joka on yhteydessä VTS:ään ja takaa turvallisen liikenteen. Reitti kulkee Halkolaiturin edustalta Kauppatorin ja Merisataman kautta Suomenlinnaan.

Paraati päättyy Suomenlinnaan jonka vierassatamaan muodostuu osallistujista Uiva Puuvenenäyttely alkaen klo 13. Osallistumismaksu 35€ sisältää paitsi vierassataman tarjoamat palvelut ja venepaikan sähköineen 17–18.6, myös osanottajaviirin sekä illanvieton. Yleisölle Suomenlinnan uiva puuvenenäyttely on ilmainen! Osallistujista yleisö valitsee Yleisön Suosikki-veneen, joka palkitaan iltatilaisuudessa. Kipparskaraati valitsee myös osallistujista Kauneimman Fiskarin. Klo 18 alkaa Ravintola Valimon kokoustilassa iltatilaisuus sisältäen palkintojen jakoa, kutsuvierasveneiden esittelyä ja yhteistä ohjelmaa. Illanvieton kruunaa Pro Puuvene palkinto, joka jaetaan kerran vuodessa merkittävästä puuveneen hyväksi tehdystä työstä.

Lisätietoa tulossa: https://www.facebook.com/meriviapori/
Ilmoittautumiset: meriviapori@gmail.com

Tervetuloa mukaan!