Puuvenepäivät Nauvossa 10.8!

Ilmoita kalenteriimme kesän tapahtumia, kerro kokemuksia edellisiltä vuosilta, kysele mukaan lähtijöitä tai etsi gastin paikkaa kesän purjehduksiin
Avatar
Oqu
Viestit: 226
Liittynyt: 16.06.2010 22:15
Paikkakunta: Turkkune

Puuvenepäivät Nauvossa 10.8!

Viesti Kirjoittaja Oqu » 05.08.2013 11:38

Nauvon vierasvenesatamassa on järjestetään 10.8 puuvenepäivät. Ohjelmassa on mm. perinneveneiden purjehduskilpailu ja live-musiikkia (Nagu Rock). Puuveneille on tietysti ilmainen laituripaikka! Tapahtumaan siis toivotaan runsaasti kaikenlaisia puupaatteja, ei pelkästään perinneveneitä!

Lähtekääs kaikki ainakin Turun ja lähialueiden puuveneilijät käymään Nauvossa lauantaina!

Itse en valitettavasti kaverin häiden takia pääse osallistumaan, vaikka tapahtuma onkin työnantajani järjestämä. Saatan kuitenkin viedä Bertan laituriin killumaan, niin tulee ainakin jollain tavalla oltua mukana menossa.

Lisätietoa linkistä! http://www.naguhamn.fi/site/index.php/fi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaikki paitsi hyvä kyllästys on turhaa.

Avatar
mikke1974
Viestit: 101
Liittynyt: 20.07.2006 12:43
Paikkakunta: Parainen
Viesti:

Re: Puuvenepäivät Nauvossa 10.8!

Viesti Kirjoittaja mikke1974 » 12.08.2013 19:50

Terveisiä Nauvosta!

Puuvenepäivät oli ja meni. Tultiin paikalle lauantaina, vaikka perjantaina jo olisi kuulemma ollut ohjelmaa. Jokunen venekunta oli tullut perjantai-illalla, ja olivat lähdössä kun me saavuimme aamupäivällä. Sää oli sopiva, pääosin pilvipoutaa, aurinkokin näyttäytyi aika ajoin. Tuulta olisi tietenkin saanut olla enemmän kilpailua ajatellen, mutta hyvin se näköjään meni näinkin.

Juttelin järjestäjän kanssa, tämä on kuulemma jatkumoa Naantalin perinnevenetapahtumalle, joka järjestettiin viimeisen kerran edellisvuonna. Jatkossa pyritään puuvenepäiviä pitämään Nauvossa aina elokuussa ennen koulujen alkamista, joten merkinnät allakkaan.

Aika vähän venekuntia tähän ensimmäiseen puuvenepäivään osallistui, mutta toivotaan että jos jo ensi vuonna olisi enemmän.. Ihastelijoita ja kuvaajia kuitenkin riitti, ja koko vierassatama-alue kuhisi väkeä.


Kuva
Yleiskuvaa


Kuva
Kuvaa laiturinaapureista


Kuva
Viimeisetkin venekunnat lähtevät kisapaikalle


Kuva
Lähtöä odotellessa


Kuva
Lähdön jälkeen. Mainittakoon että voittaja on vielä kuvan oikean reunan ulkopuolella.
Aikainen lintu saa madon mutta vasta toinen hiiri juuston
kuvia

Vastaa Viestiin