Sivu 1/1

Häät

Lähetetty: 20.08.2012 10:58
Kirjoittaja JussiK
pappia tarvittiin kotkassa 18p la. vanha kunnon Inga-Lill kantoi hääväen ja kuljetti kirkonmaahan, ja Su .takaisin Kantasatamaan

Re: Häät

Lähetetty: 17.09.2012 20:13
Kirjoittaja Donna 28
Pastori näyttää olevan kauniinpaa sukupuolta. Jos menit itse naimisiin, niin onneksi olkoon. !!! Kuvasta kun ei voi päätellä yhtään enempää ja mitä laivaan tulee, niin täytyi varmaan olla jonkinlaista lukkarin rakkautta siihenkin morsiammen ohella, sillä Kotkan oma laivahan on Vivan, joka siellä pitää kotisatamaa, toisin kuin Inga-Lill.
Donna 28 :))

Re: Häät

Lähetetty: 02.10.2012 10:46
Kirjoittaja JussiK
Kiitos. itse olin toisessa pääosassa, ja kyllä, Vivan köllötteli ihan siinä muutaman kymmenen metrin päässä, neuvotteluja kyllä käytiin heidänkin kanssa ,mutta tällä kertaa päädyttiin Inga-Lill,iin
ei siksi että Vivanissa jotain vikaa olisi ollut ,Vaan siksi että Lilli on se eka alus noissa kaljaaseissa johon tutustuin n. 15v sitten. Tilaisuus oli täydellisen onnistunut, toki suuri kunnia siitä lankeaa Ilmojen haltijalle.
Voin suositella lämpimästi kaikille hääpaikkaa miettiville. ja tietysti moneen moneen muuhunkin tilaisuuteen sopii nämä vallan mukavat alukset.