Puupaatei Pakkahuoneel / Suomen puuveneilijät ry

Ilmoita kalenteriimme kesän tapahtumia, kerro kokemuksia edellisiltä vuosilta, kysele mukaan lähtijöitä tai etsi gastin paikkaa kesän purjehduksiin
pesäpaatti
Viestit: 96
Liittynyt: 08.07.2014 18:36

Puupaatei Pakkahuoneel / Suomen puuveneilijät ry

Viesti Kirjoittaja pesäpaatti » 21.08.2017 11:25

Puupaatei Pakkahuoneel U:kissa on erinomaisen hyvä TAPAHTUMA puuveneille ja kaikille joita jollakin tapaa yhdistävät puuveneily. Iso kiitos tämän tapahtuman järjestäjille !!
Tässä tapahtumassa koimme paljon erilaisia puuveneitä, toimintanäytöksiä, alan tuote- ja palveluesittelyä, historiaa, kirjan julkaisemista, tuotemyyntiä, musiikkia ja ennen kaikkea sitä ainutlaatuista tunnelmaa. Toivottavasti tämä kaikki jatkuu ja kehittyy seuraavinakin vuosina.

Mutta, Suomenlahden puuveneilijät on profiloitunut Suomen puuveneilijöiksi koko maan alueelle, joten odotan että yhdistys jalkautuu jäseniensä keskuuteen totuttua laajemmin. Mm. em. tapahtuma, muiden järjestettävien puuvene-tapahtumien ohella on juuri sellainen tapahtuma, jossa ehdottomasti yhdistyksen tulisi olla esillä, esittelemässä toimintaa, tehdä jäsenhankintaa, tehdä mahdollista pientä varainhankintaa jne. elää vahvasti hengessä mukana.
Tyypillisesti muissa harrastepiireissä alan merkkikerhot ovat esillä tämän tyyppisissä tapahtumissa ja toimintaa on järjestettynä myös enemmän paikallistasolla.

Saman voisi todeta järjestettävien kurssien ja muiden tapahtumien järjestämisen osalta, suomelahtikeskeisyys tulisi laajentaa yhdistyksen profiilin mukaisesti enemmän koko maan alueelle.
Totta, kaikki varmasti tiedostavat vapaaehtoisien resurssien olevan rajalliset, mutta pitäisikö aloittaa yhdistyksen toiminnan kehitys suuntaan, jossa olisi organisoitua resurssia myös laajemmalta alueelta, läheltä näitä tapahtumia ?
Ehdotankin että yhdistyksen kantavat voimat ottaisivat tämän tosissaan työn alle.

Avatar
Donna 28
Viestit: 2729
Liittynyt: 08.01.2008 21:10

Re: Puupaatei Pakkahuoneel / Suomen puuveneilijät ry

Viesti Kirjoittaja Donna 28 » 03.11.2017 22:41

Tarkoitus on jalkautua. Suomessa on paljon hyviä pieniä ja vähän suurempia puuvenetapahtumia, joissa yhdistyksen tulisi olla esillä. Ukin tapahtuma on hyvä esimerkki tällaisesta tapahtumasta. Aivan kuin pesäpaatti kirjoittaa "yhdistyksen tulisi olla esillä, esittelemässä toimintaa, tehdä jäsenhankintaa... elää hengessä mukana". Syksyn toiminnan käynnistyttyä, juuri nämä asiat ovat olleet vahvasti tapetilla Suomen Puuveneilijöiden hallituksessa.
Donna 28 :)
Varsinaisen veneen nimi on D. Into. Rojektivene on vielä nimetön - sillä on kyllä nimi, mutta se ei tyydytä minua

kimhh
Viestit: 5
Liittynyt: 05.05.2014 18:57
Paikkakunta: Uusikaupunki

Re: Puupaatei Pakkahuoneel / Suomen puuveneilijät ry

Viesti Kirjoittaja kimhh » 06.04.2018 16:22

Puupaatei Pakkahuoneel järjestetään myös tänävuonna 18.08 2018 Tervetuloa mukaan. Facebookista löytyy sivut , vaikka ei olisi tiliä.ei vaadi kirjautmista. Ottakaa ihmeessä yhteyttä jos kiinnostusta löytyy... T:Kim

pesäpaatti
Viestit: 96
Liittynyt: 08.07.2014 18:36

Re: Puupaatei Pakkahuoneel / Suomen puuveneilijät ry

Viesti Kirjoittaja pesäpaatti » 13.08.2023 11:37

Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille, loitte erinomaisen, esimerkillisen ja tunnelmallisen tapahtuman koko perheelle ! Oli mukavaa viettää kesäpäivää puuveneilijänä (ja ajoneuvoharrastajana) Uudessakaupungissa. Suosittelen kaikille.

Hienoa nähdä kuinka tapahtuma kehittyy, laajenee ja tarjoaa elämyksiä koko päiväksi.

Tapahtuman julisteessakin mainittu Suomen puuveneilijät ry ei läsnäolollaan yllättynyt. Kansallisen järjestön toiminnan tarkoitus ja laatu ei toteutunut tässä tapahtumassa.

Vastaa Viestiin