Sivu 1/1

Lasikuitua

Lähetetty: 11.11.2018 15:53
Kirjoittaja ms.venla
Leikkasin veneeseen isomman kattoluukun. Katto on 15mm vaneria, jossa päällä ohut lasikuitu. Sahasin kuviosahalla ja siihen kytkin imurin. Pölyä tuli silti ha sehän on kuitupölyä joka on vaikeaa siivota. Millä sen saa veneestä pois kätevästi?

Re: Lasikuitua

Lähetetty: 17.12.2018 22:23
Kirjoittaja Mile
Jos se vene on sen kokoinen että voi ajeluttaa autolla trailerilla niin pölyt lähtee kätevästi kun ajaa jonkun aikaa luukut auki - sallittua 80 km/h tietty eikä sitten yhtään kovempaa.

Hyvä pölynimuri ja harja siinä suulakepäässä toimii kanssa hyvin.

Re: Lasikuitua

Lähetetty: 23.12.2018 13:31
Kirjoittaja ms.venla
Tuo traileri Kikka olis hyvä, mut tuo on niin iso paatti ettei onnistu. Täytyy varmaan vaan koittaa imuroida. Inhottaa kun pilssi kimmeltää lasikuidusta.

Re: Lasikuitua

Lähetetty: 23.12.2018 14:27
Kirjoittaja Mile
Ikävää tavaraa se lasukuitupöly. Syytä käyttää kunnon hengityksen suojainta jopa imuroidessa, kun imurikin lennättää pölyä ilmaan, elkei sitten käytä niin pitkää imuletkua että itse imuri on veneen ulkopuolella. Ylhäältä alas pariin kertaan kun umuroi niin saa löhes kaiken pois. Matkalla satamaan on aina ne viimeiset tomut tuulettuneet

Re: Lasikuitua

Lähetetty: 07.01.2019 8:07
Kirjoittaja ms.venla
Kävin ostamassa 10m jatkon teollisuusimurin johtoon ja sain sillä jo hieman imuroitua niin että imuri oli ulkona, kiitokset vinkistä. Kun tulee kevät talvella tuulisia päiviä, niin taidan ottaa pressun pois katoksen päältä ja antaa tuulla veneen läpi. Syy miksi jouduin lasikuitua leikkaamaan kuvio sahalla oli se, että nykyinen hytin luukku on auton lasiluukku, joka aukeaa vain tuuletus asentoon. Tämä oli ellipsin mallinen. Nyt sahasin luukun reijän kulmat 90asteen kulmaan. Katto on 15mm vaneri ja päällä kuitu.